Antwoord op al je vragen

Veelgestelde vragen

Op de pagina ‘Verzilveren’ voer je de code van je giftbox en de bijbehorende pincode in die je in je giftbox aantreft. Als je klikt op "inloggen", kun je zien wat de waarde is van je box. Je kunt deze waarde heel eenvoudig overhevelen naar één of meer van de cadeaukaarten in je box: Kies nu op welke kaart je de waarde wil zetten. Wil je de waarde verspreiden over meerdere cadeaukaarten? Kies dan voor ''waarde verdelen'' en kies op welke cadeaukaarten je de waarde wil zetten. Bij het aanvinken van je keuzes kan je ook direct aangeven hoeveel waarde je op welke kaart wil zetten. 
Kies nu voor ''bevestig selectie'' en voer de kaartnummer(s) van de gekozen kaart(en) in. Tot slot kies je voor ''verzilveren'' en je kaart(en) zijn geactiveerd.

Op de pagina ‘Saldocheck’ voer je de code van je giftbox en de bijbehorende pincode in die je in je giftbox aantreft. Als je klikt op "check saldo", kun je zien wat de waarde is van je box en tot welke datum je deze waarde over kunt zetten naar een van de cadeaukaarten in je giftbox.

Je kunt de waarde van je giftbox tot 1 jaar na activatiedatum overzetten op de cadeaukaarten uit je giftbox.

Let op: Jouw giftbox is door de gever geactiveerd met waarde. Om te controleren wat de waarde van je giftbox is en tot welke datum je de waarde kunt overzetten op een van de cadeaukaarten in je giftbox, ga je naar de pagina ‘saldo check’ op deze website.

Na het invoeren van je giftboxnummer en de bijbehorende  pincode zie je direct het saldo en de exacte vervaldatum van je giftbox.

The Ultimate Giftbox bestaat uit 5 cadeaukaarten. Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode krijg je te zien uit welke cadeaukaarten jouw box bestaat.

Ja, het is mogelijk om de waarde van The Ultimate Giftbox over te zetten op meerde cadeaukaarten. Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode kan je aanvinken welke cadeaukaart(en) je wil activeren en met hoeveel waarde. 

De overige cadeaukaarten in de box kun je op elk moment zelf laden met tegoed om weer cadeau te kunnen doen aan iemand anders. Indien je een cadeaukaart wilt laden met tegoed, neem dan de gewenste cadeaukaart uit je giftbox. Vul vervolgens het kaartnummer in op de pagina ‘opwaarderen’. Het 19-cijferige kaartnummer staat vermeld op de achterzijde van de cadeaukaart.

Vervolgens geef je aan met welke waarde je de cadeaukaart wilt laden en vul je naam en emailadres in. Klik dan op ‘Bevestigen’. Je komt dan op de betaalpagina waar je met Ideal de betaling kunt voldoen. Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat de gekozen cadeaukaart succesvol is geactiveerd met de bestelde waarde.

Het is niet mogelijk om de kaartwaarde zelf te verhogen, maar als je bij een van de aangesloten winkels iets wilt kopen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan is dit uiteraard mogelijk. Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon bijbetalen (contant of via de pin).

Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via Ideal of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Wil je iets aanschaffen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan kan dit. Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon het restantbedrag bijbetalen (contant of via de pin). Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via Ideal of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Nee, dit hoeft niet. Kies je een product met een lagere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan blijft het tegoed gewoon op je cadeaukaart staan voor een volgende aankoop. Een volgende aankoop mag je doen bij hetzelfde bedrijf waar je de eerste aankoop hebt gedaan, maar je mag de cadeaukaart uiteraard ook bij een ander bedrijf besteden die bij de betreffende cadeaukaart is aangesloten.

Vanaf de datum dat je de waarde van je giftbox hebt overgezet naar de cadeaukaart van je keuze, is de gekozen cadeaukaart nog 1 jaar lang geldig. Controleer op de pagina ‘saldo checker’ op deze website wat de exacte vervaldatum is van je cadeaukaart.

Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode tref je onder elke cadeaukaart een link aan naar de website van de betreffende cadeaukaart. Op de website van de betreffende cadeaukaart kun je zien op welke locaties of bij welke webshops de cadeaukaart besteed kan worden.
Jazeker, het is ook mogelijk om de waarde van je Ultimate Giftbox te doneren aan het goede doel. Op de pagina ‘Verzilveren’ voer je de code van je giftbox en de bijbehorende pincode in die je in je giftbox aantreft. Als je klikt op "inloggen", kun je zien wat de waarde is van je box. Je kunt deze waarde heel eenvoudig overhevelen naar één of meer van de goededoelen door te kiezen voor de knop 'ik doneer ook graag aan een goed doel': Kies nu aan welk goed doel je wil doneren. Wanneer je de waarde verspreiden over een goed doel en meerdere cadeaukaart(en)? Kies dan voor ''waarde delen'' en kies op welke cadeaukaarten je de waarde wil zetten. Bij het aanvinken van je keuzes kan je ook direct aangeven hoeveel waarde je op welke kaart wil zetten. Voordat je kiest voor ''bevestig slectie'' kan je dan ook nog een gedeelte van de waarde doneren door te kiezen voor ''ik doneer ook graag een een goed doel'' 
Kies nu voor ''bevestig selectie'' en voer de kaartnummer(s) van de gekozen kaart(en) in. Tot slot kies je voor ''verzilveren'' en je kaart(en) zijn geactiveerd.