Antwoord op al je vragen

Veelgestelde vragen

Op het kaartje waarop jouw unieke boxnummer en pincode staan, staat ook een url van een verzilveromgeving vermeld. Ga naar deze verzilveromgeving en vul het boxnummer en de bijbehorende pincode in. Als je klikt op 'inloggen', kun je zien wat de waarde is van je box en tot wanneer deze geldig is. Je kunt deze waarde heel eenvoudig overhevelen naar één of meer van de cadeaukaarten in je box. Wanneer je op de pagina komt waarop je alle kaarten in je box ziet, kun je aangeven op welke kaart je de waarde wilt overzetten. Wil je de waarde verspreiden over meerdere cadeaukaarten? Kies dan voor 'waarde verdelen' en vul per kaart in welke waarde je hierop wilt zetten. Klik vervolgens op 'bevestig selectie' en vul de kaartnummer(s) van de gekozen kaart(en) in. De kaartnummers vind je op de achterkant van de gekozen cadeaukaarten. Tot slot kies je voor 'verzilveren' en je kaart(en) zijn geactiveerd.

Je kunt het saldo en de geldigheid van jouw box zien wanneer je inlogt op de voor jullie ingerichte verzilveromgeving. Ga hiervoor naar de website die op het kaartje staat dat in de box zit, waarop ook de unieke boxnummer en pincode staan. Vul dit boxnummer en de bijbehorende pincode in. Als je klikt op 'inloggen', kun je zien wat de waarde is van je box en tot wanneer deze geldig is.

Ook kun je het saldo zien met de saldochecker. Om je saldo te checken via de saldochecker klik je rechtsbovenin op 'box verzilveren' en vervolgens weer rechts bovenin op 'saldocheck'. Vul je box- en pincode in en klik op 'check saldo'. De box- en pincode vind je op het kaartje dat in de box zit.

Je kunt de waarde van je giftbox tot 1 jaar na activatiedatum overzetten op één of meerdere cadeaukaarten uit je giftbox.

Let op: Jouw giftbox is door de gever geactiveerd met waarde. Om te controleren wat de waarde van je giftbox is en tot welke datum je de waarde kunt overzetten op een van de cadeaukaarten in je giftbox, kun je het saldo checken via de pagina ‘saldocheck’ op deze website of door in te loggen op de verzilveromgeving.

Een fysieke Ultimate Giftbox bestaat uit 5 cadeaukaarten. Wanneer het om een digitale Ultimate Giftbox gaat, is het aantal cadeaukaarten afhankelijk van de selectie die de gever heeft gemaakt.

Het is mogelijk om de waarde van The Ultimate Giftbox over te zetten op meerde cadeaukaarten. Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode kan je aanvinken welke cadeaukaart(en) je wilt activeren en met hoeveel waarde.

De overige cadeaukaarten in de box kun je op elk moment zelf laden met waarde, zodat je deze weer cadeau kunt doen aan iemand anders. Indien je een cadeaukaart wilt laden met tegoed, dan kun je dat doen op de pagina 'opwaarderen'. Wanneer je op deze website rechts bovenin op 'box verzilveren' klikt, zie je weer rechts bovenin 'opwaarderen' staan. Neem vervolgens de gewenste cadeaukaart uit je giftbox en vul het kaartnummer in. Het 19-cijferige kaartnummer staat vermeld op de achterzijde van de cadeaukaart. Vervolgens geef je aan met welke waarde je de cadeaukaart wilt laden en vul je naam en e-mailadres in. Klik dan op ‘bevestigen’. Je komt vervolgens op de betaalpagina waar je met iDEAL de betaling kunt voldoen. Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat de gekozen cadeaukaart succesvol is geactiveerd met de bestelde waarde.

Het is niet mogelijk om de kaartwaarde zelf te verhogen. Als je bij één van de aangesloten winkels iets wilt kopen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan is dit uiteraard wel mogelijk. Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon bijbetalen (met pin of contant). Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via iDEAL of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Wil je iets aanschaffen met een hogere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan kan dit. Je kunt bij de aangesloten winkel waar je de cadeaukaart wilt besteden gewoon het restantbedrag bijbetalen (met pin of contant). Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het meerbedrag bijbetalen via iDEAL of een andere betaalmethode die webshop in kwestie aanbiedt.

Nee, dit hoeft niet. Kies je een product met een lagere waarde dan het tegoed op je cadeaukaart, dan blijft het overige tegoed gewoon op je cadeaukaart staan voor een volgende aankoop.

Vanaf de datum dat je de waarde van je giftbox hebt overgezet naar de cadeaukaart van je keuze, is de gekozen cadeaukaart nog minimaal 1 jaar lang geldig. Sommige kaarten zijn zelfs langer geldig. Het saldo en de geldigheidsdatum kun je op de website van de gekozen cadeaukaart checken.

Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode krijg je alle kaarten uit jouw box te zien. Als je bij een cadeaukaart op de 'i' klikt, krijg je meer informatie over de cadeaukaart. Hier staat ook een link naar de website van de betreffende cadeaukaart. Op deze website kun je zien op welke locaties of bij welke webshops de cadeaukaart besteed kan worden.
Jazeker, het is ook mogelijk om de waarde van je Ultimate Giftbox te doneren aan het goede doel. Als je inlogt met jouw boxnummer en pincode zie je bovenin een optie om te doneren aan een goed doel. Je kunt deze waarde heel eenvoudig overhevelen naar één of meer van deze goede doelen door te kiezen voor de knop 'ik doneer ook graag aan een goed doel'. Kies nu aan welk goed doel je wil doneren. Wanneer je de waarde verspreiden over een goed doel en meerdere cadeaukaart(en)? Kies dan voor 'waarde delen' en kies op welke cadeaukaarten en/of goede doelen je de waarde wil zetten. Bij het aanvinken van je keuzes kan je ook direct aangeven hoeveel waarde je op welke kaart wil zetten. Kies nu voor 'bevestig selectie' en voer de kaartnummer(s) van de gekozen kaart(en) in. Tot slot kies je voor 'verzilveren' en je kaart(en) zijn geactiveerd. De waarde die je hebt gedoneerd aan een goed doel komt uiteraard bij het gekozen goede doel terecht.