iStock-1208025704roze_20210607145845586

Antwoord op al je vragen

Veelgestelde vragen

Op het kaartje waarop jouw unieke boxnummer en pincode staan, staat ook een url van een verzilverwebsite vermeld. Ga naar deze verzilverwebsite en vul het boxnummer en de bijbehorende pincode in. Als je klikt op 'inloggen', kun je zien wat de waarde is van je box en tot wanneer deze geldig is. Je kunt deze waarde heel eenvoudig overzetten op één of meer van de cadeaukaarten in je box. Als je doorklikt kom je op een pagina waarop je kunt aangeven op welke kaart je de waarde wilt overzetten. Wil je de waarde verspreiden over meerdere cadeaukaarten? Kies dan voor 'waarde verdelen' en vul per kaart in welke waarde je hierop wilt zetten. Klik vervolgens op 'bevestig selectie' en vul de kaartnummers van de gekozen kaarten in. De kaartnummers vind je op de achterkant van de gekozen cadeaukaarten. Tot slot kies je voor 'verzilveren' en je kaart(en) zijn geactiveerd.

Je kunt het saldo en de geldigheid van jouw box zien wanneer je inlogt op de voor jullie ingerichte verzilverwebsite. Ga hiervoor naar de website die op het kaartje staat dat in de box zit. Dit is hetzelfde kaartje als waarop jouw unieke boxnummer en pincode staan. Log in door jouw boxnummer en pincodee in te vullen. Als je klikt op 'inloggen', kun je zien wat de waarde is van je box en tot wanneer deze geldig is.

Ook kun je het saldo van jouw box zien met de saldochecker. Om je saldo te checken via de saldochecker klik je rechtsbovenin op deze website op 'box verzilveren' en vervolgens weer rechts bovenin op 'saldocheck'. Vul je boxnummer en bijbhorende pincode in en klik op 'check saldo'.

Je kunt de waarde van je giftbox tot 1 jaar na activatiedatum overzetten op één of meerdere cadeaukaarten uit je giftbox. Daarna geldt de geldigheidsduur van de gekozen cadeaukaart(en). Kijk op de website van de betreffende cadeaukaart(en) hoe lang deze geldig is.

Let op: Jouw giftbox is door de gever geactiveerd met waarde. Om te controleren wat de waarde van je giftbox is en tot welke datum je de waarde kunt overzetten op een van de cadeaukaarten in je giftbox, kun je het saldo checken via de pagina ‘saldocheck’ op deze website of door in te loggen op de verzilverwebsite.

Een fysieke Ultimate Giftbox bestaat uit 5 cadeaukaarten. Wanneer het om een digitale Ultimate Giftbox gaat, is het aantal cadeaukaarten afhankelijk van de selectie die de gever heeft gemaakt. Je kunt in dit geval zien uit hoeveel kaarten je kunt kiezen nadat je bent ingelogd op de verzilverwebsite.

Het is mogelijk om de waarde van The Ultimate Giftbox over te zetten op meerde cadeaukaarten. Wanneer je inlogt op de verzilverwebsite met je unieke boxnummer en pincode, kan je aanvinken welke cadeaukaart(en) je wilt activeren en met hoeveel waarde.

De overige cadeaukaarten in de box kun je op elk moment zelf laden met waarde, zodat je deze weer cadeau kunt doen aan iemand anders. Indien je een cadeaukaart wilt laden met tegoed, dan kun je dat doen op de pagina 'opwaarderen'. Wanneer je op deze website rechts bovenin op 'box verzilveren' klikt, zie je weer rechts bovenin 'opwaarderen' staan. Neem vervolgens de gewenste cadeaukaart uit je giftbox en vul het kaartnummer in. Het 19-cijferige kaartnummer staat vermeld op de achterzijde van de cadeaukaart. Vervolgens geef je aan met welke waarde je de cadeaukaart wilt laden en vul je jouw naam en e-mailadres in. Klik dan op ‘bevestigen’. Je komt vervolgens op de betaalpagina, waar je met iDEAL de betaling kunt voldoen. Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat de gekozen cadeaukaart succesvol is geactiveerd met de bestelde waarde.

Ja hoor! Als je bij een aangesloten (fysieke) winkel het restantbedrag per pin of contant betalen. Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het restantbedrag betalen via iDEAL of een andere betaalmethode die de webshop in kwestie aanbiedt.

Het is niet mogelijk om de kaartwaarde zelf te verhogen. Je kunt wel iets kopen dat een hogere waarde heeft dan het tegoed op je cadeaukaart. Als je bij een aangesloten (fysieke) winkel het restantbedrag per pin of contant betalen. Wil je met de gekozen cadeaukaart iets aanschaffen bij een aangesloten webwinkel, dan kun je betalen met het tegoed dat op je cadeaukaart staat en het restantbedrag betalen via iDEAL of een andere betaalmethode die de webshop in kwestie aanbiedt.

Nee, dit hoeft niet. Kies je een product met een lagere prijs dan het tegoed op je cadeaukaart, dan blijft het overige tegoed gewoon op je cadeaukaart staan voor een volgende aankoop.

Vanaf de datum dat je de waarde van je giftbox hebt overgezet op de gekozen cadeaukaart, is de gekozen cadeaukaart nog minimaal 1 jaar lang geldig. Sommige kaarten zijn zelfs langer geldig. Het saldo en de geldigheidsdatum kun je op de website van de gekozen cadeaukaart checken.

Wanneer je inlogt met je boxnummer en pincode krijg je alle kaarten uit jouw box te zien. Als je bij een cadeaukaart op de 'i' klikt, krijg je meer informatie over de cadeaukaart. Hier staat ook een link naar de website van de betreffende cadeaukaart. Op deze website kun je zien bij welke (web)winkels de cadeaukaart besteed kan worden.
Jazeker, het is ook mogelijk om de waarde van je Ultimate Giftbox te doneren aan het goede doel. Wanneer je bent ingelogd op de verzilverwebsite, kun je de waarde van jouw box eenvoudig doneren door bovenaan op 'ik doneer ook graag aan een goed doel' te klikken. Vervolgens kun je onderaan kiezen aan welk goede doel je de waarde van jouw box wilt doneren. Je kunt ook een deel van je boxwaarde doneren. Kies in dit geval bovenin voor 'waarde delen' en kies op welke cadeaukaarten en/of goede doelen je de waarde wil overzetten. Bij het aanvinken van je keuzes kan je ook direct aangeven hoeveel waarde je op welke kaart wil zetten en welke waarde je wilt doneren. Kies nu voor 'bevestig selectie' en voer de kaartnummers van de gekozen cadeaukaarten in. Tot slot kies je voor 'verzilveren' en je kaarten zijn geactiveerd. De waarde die je hebt gedoneerd aan een goed doel komt uiteraard bij het gekozen goede doel terecht.

Het boxnummer en de pincode van elke Ultimate Giftbox zijn uniek en anoniem. Wij kunnen daarom in de meeste gevallen helaas geen boxnummer en/of pincode voor jou terugvinden. In uitzonderlijke gevallen kan dit wel. Wanneer je jouw boxnummer en/of pincode kwijt bent, kun je daarom het beste een mailtje sturen naar klantenservice@dnp-groep.nl. Dan kijken wij het graag voor je na.